الأربعاء، 29 أبريل 2020

طريقة سهلة لتحضير المسقعة

طريقة سهلة لتحضير المسقعة

موقع بـيـتـكـ حـيـاتـكـ طريقة سهلة لتحضير المسقعة


المسقعة أكلة حرشة و شعبية، طعمها لذيذ وموفرة، ممكن تعمليها في وجبة غدا وتوفري في ميزانيتك. كمان أخر الشهر لو مصروف البيت قصر معاكي المسقعة هتكون أول خيارات التوفير.

المقادير:


* باذنجان رومي شرائح سميكة.
* فلفل أخضر مقطع شرائح.
* ٣ فصوص ثوم مفروم.
* عصير طماطم.
* زيت للقلي.
* كسبرة ناشفة.
* ملح وفلفل.

الطريقة:


* نقلي الباذنجان والفلفل في الزيت.

* في صينية على النار نضيف مادة دهنية، ونضيف الثوم المفروم والكسبرة الناشفة ونشوحه حتى يأخذ لون ذهبي.

* نضيف عصير الطماطم والملح والفلفل ونتركها تتسبك.

* نرص شرائح الباذنجان والفلفل ونغطي الصينية على نار هادئة مدة خمس دقائق.

* تدخل تحت الشواية ليحمر الوجه، وتقدم مع عيش بلدي وجرجير.


ضع رأيك هنا....
الابتساماتالابتسامات